• Alles over Tuinen
    Tuinaanleg en onderhoud
  • Interessante bedrijven
    Actief in de tuinsector
  • Tuinartikelen en toebehoren
    tuinstoelen, tafels, grasmaaiers ...

Genieten van uw tuin in elk seizoen ! Een sfeervolle tuin is een prachtig bezit, waarvan u dagelijks geniet. Met mooi weer komt u tot rust op uw terras. In de herfst geniet u van de vele kleurschakeringen. ‘s Winters heeft u een boeiend zicht op alle groen- en grijstinten.

Ons team zorgt dat u in elk seizoen volop kunt genieten van uw tuin. Wij leggen voor u een tuin aan, die u het hele jaar door blijft verrassen.
De uitvoering regelen wij tot in de puntjes van hovenierswerk, renovatie van uw bestaande tuin en/of bestrating, hout- en constructiewerk, tuinverlichting, hekwerk, grondwerk en het verwijderen (vellen) van bomen.

Tuinaanleg is ons vak… een blijvend mooie tuin is onze belofte aan u.

Advies

Aan een verantwoorde investering in het opknappen en/of onderhoud van uw tuin bij uw woning of bedrijf gaat behoorlijk wat denkwerk vooraf. Vanaf het moment waarop u een idee heeft tot de uitvoering en voltooiing ervan.

Onverwacht ontstaan er vragen in uw kennis over tuinen, of iets wel of niet praktisch is in het onderhoud, of u twijfelt over de technische haalbaarheid van uw idee. Ons team is op zulke momenten een professionele helpende hand die als tuinregisseur het ideeënproces omzet in een concrete uitwerking en ontwerptekening.

Na een selectie van de juiste toeleveranciers van materialen en beplanting kan een begin worden gemaakt met de aanleg of onderhoud van uw tuin of park precies zoals u het wilt.

Of het nu gaat om een kleine tuin, een park of nog groter wij kunnen u het advies op maat geven.

Ontwerp

Een nieuwe tuin ontwerpen, bent u klaar voor een nieuw begin?

Particuliere tuin:

Wanneer het tijd is voor een tuin make-over is een goed basisplan van belang, het is de tijd om evenwicht te brengen tussen uw huis- en tuinindeling. Tuinaanleg kan u helpen met een op uw wensen afgestemde tuininrichting die 4 seizoenen per jaar aantrekkelijk is en waarvan u 7 dagen per week kunt genieten.

Evenwicht tussen uw interne (woonkamer, huiskamer en keuken) en externe huisomgeving (de tuin) is belangrijk. Op deze manier wordt de tuin een verlengstuk van uw huis en een plaats waarin u zich net zo fijn en prettig voelt als in huis. Een tuinindeling is geslaagd als hij u nieuwsgierig maakt om doorheen te lopen of in te relaxen.

Zakelijke tuin:

De bedrijfstuin is het visiteplaatje van het bedrijf en dient het gevoel uit te stralen wat past bij de stijl van het bedrijf. Functioneel kan de bedrijfstuin erg verschillen, daarin wordt samen met u een keus gemaakt zodat u bij de ontwerpstart volop betrokken bent.

Voor alle tuinen geldt dat wij in coöperatief verband met u een tuin willen ontwikkelen. Daarom voeren we een intake-gesprek, afstemmingsgesprek en een presentatiegesprek. Op deze manier zorgen we samen dat uw tuin een tuin wordt om van te genieten!

Tuinontwerpen doe je niet alleen. Hiervoor werken wij samen met gespecialiseerde tuinarchitecten die ervoor zorgen om samen met ons dé tuin te ontwerpen waar u behoefte aan heeft. Wij komen graag bij u langs voor een oriënterende en vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden voor een nieuw in te richten en creatieve tuin door te nemen.


Tuin beveiligen met camerabewaking van Trium.

In het verleden moest je elke beveiligingscamera die je installeerde, aangeven bij de Privacycommissie. Vanaf 25 mei 2018 hoeft die aangifte volgens de gewijzigde camerawetgeving niet meer. Als je een camera plaatst, dien je die te laten registreren bij de politiediensten. Dat kan via een nieuw e-loket. Die verplichting geldt enkel voor camera’s die je buiten installeert, niet voor camera’s binnenshuis.

Opgelet: als je in het verleden een bewakingscamera hebt aangegeven via het oude e-loket van de Privacycommissie, dan moet je zorgen dat je uiterlijk op 25 mei 2020 in orde bent met de nieuwe wetgeving.

Goed om te weten: de eigenaar van een camera die buiten is geplaatst, moet een register bijhouden met de activiteiten van de camera en die op vraag ter beschikking stellen van de Gegevensbeschermingsautoriteit (vanaf 25 mei 2018 de nieuwe benaming van de Privacycommissie) en de politiediensten. Het toekomstige koninklijk besluit zal bepalen welke gegevens dat register moet bevatten en hoelang het register moet worden bewaard.

Wat het gebruik betreft, mag je met de camera alleen je eigendom filmen. Richt de camera dus niet op de openbare weg of de tuin van je buurman. En als de camera toch (gedeeltelijk) een voor het publiek toegankelijke plek in beeld brengt, moeten de opnames van die beelden tot het strikte minimum beperkt blijven.

Het is ook verboden om je camera verdoken op te stellen. Dat is het geval als de gefilmde persoon niet op voorhand zijn toestemming heeft gegeven. De oplossing bestaat erin om een pictogram aan te brengen dat de aandacht vestigt op je camera. Meer info? Contacteer Stop De Dief Camerabewaking


Veranda kopen

Bij het kopen van een veranda komt heel wat kijken. De hoge kostprijs van materialen, ingewikkelde constructies en bouwkundige voorschriften maken het onmogelijk om een vaste prijs per vierkante meter op te maken.